Интервјy со Цопе од Цопетова кухиња

Добро не баш со него туку со неговиот креатор

Како да нацртате различни животинчиња од само квадрат, триаголник и круг

Можеби вие сте новиот Микеланџело? Вероватно не...

Поп-арт за почетници

Енди Ворхол рекол: “Во иднина, секој ќе добие 15 минути светска слава“. На наша радост, тие 15 минути слава на поп-артот никако да се завршат.

{{ article.name }}

{{ article.title }}

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот