15 смешни примери на архитекти кои имаа една работа и ја зафркнаа

Архитектите се одлучни да остават трага во светот на овој или оној начин

Кинеските верзии на Њујорк, Париз, Фиренца...

Во Кина можете да се восхитувате на Ајфеловата кула, да пиете кафе низ гужвите на Големото јаболко и да уживате во погледот на покривите на Фиренца

20 импресивни домови - финалисти за Куќа на годината за 2016

Кралскиот институт на британските архитекти (RIBA) ги објави финалистите

{{ article.name }}

{{ article.title }}

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот