Ѕвонко Плавевски

Јас сум Ѕвонко Плавевски, но сите ме викаат Џото. Работам како фоторепортер нешо као 12-13 години. Кај Моџо се претставувам со некој си тип на улична фотографија.

 

Со Џото можете да се дружите на:

Фејсбук

Твитер

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот