Животинчиња пред и откако ќе им речеш дека се добро момче/девојче

Сигурно сте поминале многу непреспани ноќи прашувајќи се што би се случило доколку на куче, маче, папагал му речете дека е добро момче или добро девојче. Е сега можете да ја видите галеријата и да си легнете да спиете затоа што таа го нуди одговорот на оваа ваша вечна дилема.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот