Жените ги напишаа цитатите на Трамп на нивните тела (NSFW)

Арија Вотсон, 18 годишната фотографка за нејзиниот финален проект во Клатсоп Колеџот во Орегон, избра да фотографира цитати од Претседателот Трамп, напишани на тела на жени. Резултатот зборува сам за себе. Тие се дури поосвестувачки во овој контекст. Ова се вистинските цитати за жените на новоизбраниот претседател на Америка.
Проектот на Арија е со наслов #SignedByTrump.

*Клик на фотографиите за поголема верзија

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот