За 210 евра можеш да изнајмиш приватен авион. И да се сликаш

Иако имавме водич за тоа како да стигнете до повеќе лајкови на Инстаграм кој можете да го најдете овде, русите се секогаш неколку чекори пред нас па така една компанија почна да изнајмува приватни авиони со цена од 210 евра за два часа. Многумина ќе се прашаат што е тука чудно. Со право. Компанијата ги изнајмува авионите приземјени и служат само за сликање на Инстаграм, тоа е чудното.

И не само што ја отворија компанијата туку и бизнисот им цвета. А ако сте спремни да доплатите уште некое евро можете да добиете и професионален фотограф, шминкер и фризер. И нормално повеќе лајкови на Инстаграм.

Еве дел од луѓето кои платиле по 210 евра за два часа за приземјен авион...

 

 

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот