Вино и книга. Буквално! Некој се сетил на шише вино да врзе книга

Конечно на некој му текнало да го направи ова! Вина кои на себе имаат книга! Совршени за пиење и читање, совршени за собирање на лајкови на Инстаграм, совршено за снобизам! Сега никој нема да ви вика дека сте алкохоличар туку вљубеник во кингата!

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот