Верверичка како снимател: крадe камера и прави ремек-дело

Кога љубопитната верверичка ја грабна камерата, не поведе на неверојатно патување, давајќи ни увид во еден сосема обичен ден во животот на храбриот истражувач.
Верверицата уживаше во сончевиот ден кога на земјата забележа ГоПро камера. Одлучи да ја земе со себе и не одведе на незаборавно патување.

Откако ја зеде камерата од земјата, се качи на дрво, покажувајќи ни еден ден во животот на малиот, бестрашен истражувач на крошните на дрвото.

За среќа, верверичките имаат добри манири, па се погрижи да ја врати камерата на место, за сопственикот да може да ја види оваа прекрасна снимка и да ја сподели со нас.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот