Уметност на ќесички од чај

Понекогаш за уметност не треба многу. Некогаш треба ама оваа галерија не е од тие каде што треба многу. Техниката е цртање на искористени ќесички од чај, а резултатите можете да ги погледнете надолу. Можеби и ние би правеле ваква уметност ама не пиеме чај и не нѐ бива за цртање. Само тоа не дели од ова...

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот