Топ 10 во недела: Најизвезувани производи од Северна Кореја

10. Јаглен

9. Балистички ракети

8. Машини за производство на оружје

7. Споменици

6. Ексклузивна храна

5. Текстил

4. Фалсификувни долари

3. Работна снага

2. Амфетамини

1. Нуклеарни реактори

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот