The Government - Rain

Битолскиот воклано инструментален состав The Government со кои имаме и направено интервју кое можете да го прочитате ----->ТУКА<----- имаат нова песна која ќе ви се допадне како и се досега. Па затоа еве го новиот спот за песната Rain или за оние што бегале од часови по англиски Дожд. Уживајте.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот