Смешни анимирани гифови за Олимпијадата

Креативците од Baboon Creation од Монтреал, меѓу низата одлични нивни дела, сега ни нудат нови анимирани гифови на тема Олимпијада. Тие одбраа да претстават неколку спортови на смешни начини со ликови кои би можеле да се од цртаните филмови.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот