Што се случува кога ќе го заменете телото со спротивниот пол

Мич и Лорен ги заменуваат душите во обид да откријат и дознаат колку што е можно повеќе еден за друг.
Едно од посмешните видеа што може да го погледнете на интернет, изработено од јутјуб комедијантите Д Клунс, што и не е изненадување кога станува збор за нив.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот