Што ќе гледаме во втората епизода на Фчерашни во Новата ера

Во недела од 20 часот на телевизија „Телма“, новите „Фчерашни новости“ ви носат:

  • Фчерашни истражуваат: Кој е најголемиот проблем на Македонците?
  • Скандал: Запалено возилото на претседателот на позната месна заедница
  • Фчерашни анализа: Какви коефициенти имаат партиите на престојните локални избори

Не заборавајте, третата сезона на пародичните вести, има нов термин во недела. Вклучете е на „Телма“ од 20 часот и останете на чекор зад сите.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот