Семјуел Л Џексон е американскиот Артан Груби

Сите ги знаеме актерските способности на Семјуел Л. Џексон кои се докажани во многу филмови, но ретко кој од нас имал можност да види колку е лош актерот во правењето селфија. Еве колекција од најдобрите негови селфија и да, тоа малку чело што се гледа на сликите е од Семјуел Л. Џексон.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот