Сега ќе сакате да имате Сибирска мачка...

Има земји каде што кучињата и мачките не ги трујат затоа што ти поминале низ двор. Една од тие земји е Русија, а фармата на која живеат овие мачки е на Ала Лебедева и нејзиниот сопруг. Стационирана во Сибир оваа фарма е дом на еден куп преубави Сибриски мачки. Ако не верувате еве и слики од нив.

 

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот