Рубикова коцка - Храна и вино едиција

Рубиковата коцка ви е добро позната. Како мали ја решивте со тоа што го одлепивте боите и ги залепивте правилно. Е сега имам рубикови коцки кои сигурно можете да ги решите без проблем. Единствено ви требаат нож и вилушка и нешто за спуштање шеќер во крвта. Затоа повелете, решавајте.

Па и не е некој предивик ова?

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот