Прехрамбени разочарувања

Сите во животот доживуваме разочарувања, а некои од нас и се разочарувања (извинете родители). Сепак едно од поголемите разочарувања е (не е) кога си гладен, се враќаш дома со цел да имаш пигодно јадење и ти се случува вакво нешто. Јеби га, универзумот некогаш не те сака.

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот