Познатите класични слики како смешни гифчиња

Кајетан Обарски им дава нов живот на старите класични дела на сликарството со тоа што ги претвора во смешни гифчиња.

Обарски, ги комбинира добро познатите класични слики со модердниот свет и им вметнува доза на црн хумор, со што добиваме нова перспектива на различните ремек-дела. Од Ван Гог до Микеланџело и Леонардо да Винчи, уживајте.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот