Поcтпразнични проблеми

1. Кошулите ти се мали и нема да се пуштат после перењето

2. Во паричникот ти е останата само личната карта и сликата од матура. Не дека пред празниците беше Рокфелер, но сега не си ни градинарот на Рокфелер

3. Некои органи од телото ќе настрадаат во процесот

4. А можно е да настрадаат и некои чуда на техниката

5. A може да настрада и твојата репутација

6. Секое место после празниците е празно

7. Исто како и твојот фрижидер, а има уште 12 дена до плата

8. A на сметката состојбата е блиску до мрзнење

 

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот