Пазар3 за креативни или како се продава стара Витара

Младич кој е дизајнер има за продажба џип Витара од 1996-та. Наместо како секој нормален народ да напише KAKO NOV GO VOZELA BABA OD GERMANIJA SO E CUDNO DEKA GO VOZELA BABA ZATO SO JAS SUM PRV GAZDA PA GLUPO E DZIPOT DA MI GO VOZI BABA GO PRODAVAM HITNO тој решава да направи реклама за да го продаде џипот. Еве ја рекламата за Витара од 1996-та.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот