НЕВИДЕН АКТ НА ВАНДАЛИЗАМ: Шарени цвеќиња на бриселските споменици, бриселчани згрозени

Во досега незапамтен хортикултурен терористички акт некој цвеќар од Брисел им ставил капи и бради на спомениците низ главниот град на Белгија. Бриселчаните (веројатно вака се викаат) се згрозени од овој вандалски чин со кој велат дирекно се гази врз нивната историја и на вредностите и традициите на белгискиот народ. ВНИМАНИЕ: Не е за оние со слабо срце, белгиски националисти и алергични на полен!

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот