НЕМА ДА СЕ СМЕЕТЕ ДО СОЛЗИ, НЕ Е ТОЛКУ СМЕШНО: Дизајнерски грешки

Сите понекогаш грешиме. Во сите се и дизајнерите... Нивните грешки се позабавни од на пример грешка на вработен во нуклеарна централа па затоа еве ви колекција од дизајнерски грешки. Ионака е топло и ништо не ви се чита па гледајте сликовници.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот