Нашите другарчиња Këpurdhat од Тетово имаат нова песна

Këpurdhat или на македонски печурките сме ги имале и порано на нашиот сајт како артисти на неделата и будно го следиме нивното творештво. Сега тие имаат и нова песна која како и другите е одлична. Да не го тупиме многу еве ја песната и уживајте!

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот