Најсмешните моменти на Шелдон Купер

Навистина е тешко да се изберат најсмешните моменти на Шелдон Купер, затоа што се што излегува од устата на генијалецот е смешно. Ова е еден мал обид да се стават на исто место сите смешни моменти, но и почеток и прв дел од големото богатство на Шелдон Купер.

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот