Најдобрите шеги од Симпсонови

Симсонови со прикажување од речиси 30 години се најдолгата комична серија во светот. Иако некои од фановите сметаат дека серијата го изгуби својот пат некаде на половина, околу 10-11 сезона и стана пародија сама на себе, сепак голем дел од фановите сметаат дека серијата само ја измени насоката на комедијата која ја обработува.

Ова се најдобрите шеги од Симсонови од последите сезони, колку да ве увериме дека Симпсонови се смешни како и секогаш.

*Клик на фотографиите за поголема верзија

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот