Најдобрите фотографии на НАСА во 2016 година

Инстаграм профилот на НАСА е преполн со неверојатни фотографии од вселената. Да се направи избор на нивните најдобри фотографии направени во 2016 година е тешка работа. Сепак, еве неколку од тие што најмногу не воодушевија.

*Клик на фотографиите за поголема верзија

 

 

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот