Најчудните јапонски раклами за 2017-та

На видеото пишува најдобрите јапонски реклами за 2017-та, но ако овие им се најдобрите како ли изгледаат најлошите? Нема врска, ако мислевте дека рекламата на Оџаклиева каде што лета со млечен намаз е лоша не сте ги виделе јапонските реклами. До сега, сега еве ви шанса да запознаете нови култури и хоризонти.

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот