На интернет постои царство на бизарни руски фотографии

По зафрлените агли на интернетот, Захари Поинтон наишол на сајт на кој жителите на Карелија може да прикачуваат свои податоци.

Подтоците се јавни и секој може да им пристапи, погледне и да ги спушти.

Му било потребно месец и половина за да помине преку целиот каталог и ова е дел од неговото откритие.

 

 

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот