Мачка која личи на Зврлевски има проблеми со храната и е релативно интересно

Мачка која личи на Зврлевски има проблеми со храната. Со најголем дел од проблемите може да се поврзе секој кој јаде. За жал проблемите на реалниот обвинител Зврлевски се поголеми од оние на мачката па така останува да уживаме во галеријата, а проблемите на Зврлевски да му ги оставиме сам да си ги решава. 

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот