Лудиот Реми Гајар сега малтретира луѓе на плажа

Целосно лудиот Реми Гајар сега има нова компилација на малтретирање на луѓе. Се претвори во пират и вознемирува оние кои отишле на плажа да се одморат. Сепак, лето е.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот