ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2017: 22 фрази кои ќе ти помогнат да ги избркаш партиските активисти од пред врата

1. Ајде, влегувајте, само шо не почнала оргијата

2. Порано коледарите поубави песни пееа. Кај ви е иконата да ви оставам пари

3. Ела... Ела поблиску. Види ова мозолчето не можам никако да ги прицнам, ај поможи ми, ќе гласам за вас

4. Имам сендвич

5. Да и кафе и локум имам

6. ЌЕ ГЛАСАМ СО 12 БОДА ЗА ВАШАТА ПАРТИЈА! Велзете сега да ми помогните со лепењето на плочките

7. Ова? То ми е дека играм бејзбол, зошто?

8. Толкууууу си убава... Почекај да земам пенкало и да те опеам во прекрасен сонет!

9. А можам со лајк да гласам?

10. Ќе се омажиш за мене?

11. Бабооо стигна вечерата!

12. Ќе ве оставам да велзете само ако ми го преслушате рап демото

13. МЕНЕ МЕ НАЈДОВТЕ? МИСЛИТЕ НАИВЕН СУМ? Шо... Ќе го вратите Солун и 700 евра минимална плата! Херои! Ќе ве гласам, елате влезете. Марија коли ја свињата и извади ја ракијата шо ја чувавме за свадбата на единецот за овие херои!

14. ВАЛТЕР ДРЖ ГИ!

Oткако Валтер го одбрани Сарајево сега го брани и твојот дом

15. Влезете... Салбо имам посетители откако одлежав 20 години во Идризово...

16. Не сте вие од Црна Ружа? Црна Ружа ги чекав.

17. Колку црни вреќи можете да крените?

18. Како налетавте, баш жиранти ми требаа!

19. Еднаш испив хербицид. Од тогаш не смеам да гласам.

20. ЕДИНСТВЕН ШТО ГО ИМАМ ГЛАСАНО Е КАЈМАКОВСКИ И АКО НЕ СТЕ СОНЦИЊА БЕГАЈТЕ!

21. Да, да... А за Лајонес имате вие слушнато?

22. Да беше барем женска за кандидат, вака некако педерски ми е да гласам за вашиот

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот