Ланчо feat. Климе - Крисмас Сонг

Хитот за 2018-та дојде само неколку часа пред дочекот на новата година. Ланчо feat. Климе ви ја носат „Крисмас сонг“, најновата преработка од „Фчерашни новости“.

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот