Ламборџини имаат звучници кои вие никогаш нема да ги имате

Ламборџини сега има и звучници. Пред да се возбудите треба да знаете дека се скапи. Стварно скапи, не како скапи па ај ќе ги земам на рати на картичка, туку како 20.000 евра скапи.

Но затоа добивате многу! Тие се направени во стилот на автомобилите на италијанскиот производител, а инспирацијата е пронајдена во Авентадорот. Покрај тоа се користени и вистински делови од овој автомобил. Звучниците Есавокс имаат делови и од карбон.

Можете да ги поврзете со Блутут (уствари вие не можете затоа што немате 20.000 евра за звучници), а имаат и 800 вати. Покрај тоа тешки се колку просечна жена - околу 53 килограми.

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот