Куќичките на Кјото

„Не е сѐ во големината“ може да е цитат од човек со мал и од мајстор во Кјото. Заради ваше уживање ќе пуштаме слики само од работата на овие вторите, мајсторите од Кјото кои градат мали, но функционални куќички. И изгледаат супер. Затоа еве ви галерија од куќичките во Кјото. Е сега како живеат три генерации и имаат место за буре со ракија останува мистерија. 

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот