Кучиња и Снепчет, во случај да имате лош ден

Кучето - најдобриот човеков пријател кога ќе се спои со модерната технологија дава резултати кои ќе ви го разубават денот. Затоа ако имате лош ден еве ви колекција од кучиња на Снепчет. Можеби ова нема да ви ги плати кредитите, да ви најде подобра работа или да ви извади Бугарски пасош, но сигурно нема да се чувствувате полошо. Освен ако не сте од оние кои трујат кучиња. Тогаш не ни заслужувате да се чувствувате подобро.

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот