Кога самураите дизајнираат мотори

Инспирацијата на Ronin Motorworks за изрботка на овој мотор, заснован на Buell 1125 roadster, е приказната за 47 самураи. Приказната е национална легенеда, се случува во 17 век и зборува на враќањето на честа на самураите кои останале без својот господар. Таа е извонреден пример на самурајскиот кодекс.

Моторот е изработен во 47 примероци, а цената е 38 илјади долари.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот