Know how: Како совршено да носите летен цветен фустан

1. Излезете на шопинг и пронајдете го совршениот летен цветeн фустан кој ви одговара

2. Исперете го со совршен прашок за перење за да се исчисти од седењето на полица или на закачалка

3. Облечете го

Сега знаете како се носи совршен летен цветен фустан.

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот