Класичната уметност и мемињата

Класична уметност и мемињата се комибација која се уште не смее и е многу забавна. Затоа еве го вториот дел. Првиот можете да го погледнете тука.

*Клик на фотографиите за поголема верзија

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот