ЌЕ ВЕ РАСПЛАЧЕ! Тажната приказна на Марија и Борис го потресе Балканот и светот и Универзумот

Ретко кога пишуваме вакви наслови, но оваа тажна приказна која за Марија и Борис и еден гулаб со дијареа и еден моторџија кој успеал да направи double kill навистина не потресе, не трогна и не замисли што правиме со животот! Текстот е едноставен, но моќен! Нема да заплаче само оној кој нема душа! Нема да заплаче оној кој има барем трето одделение!

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот