Како за 5 минути обична фотографија да претворите во прекрасна

Постојат еден тон на лоши фотографии на интернет, едноставно затоа што луѓето не знаат како вистински да ги уредат и средат.

Но, ова упатство покажува дека не ви треба премногу време за да средите досадна фотографија и да ја претворите во прекрасна. Ви требаат само пет минути. Позади овој тутотријал стои фотографот  YuriFineart. Едноставно и практично, бидете и вие мајстори на фотографијата

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот