Како се живее на најстуденото населено место на светот

Се живее некако. Еве и слики дека и таму живеат имаше и повеќе текст ама се празници и ни е мака да преведуваме, а и секоја слика вреди 1000 збодови па ова му иди некако како книга да сме ви пуштиле. Дел од сликите се од Јакутск, дел од Ојмјакон. Подолу во галеријата ќе ви биде изричито објаснето каде очнуваат сликите од Ојмјакон со зборовите „Сликите надолу се од Ојмјакон“. Првите се од Јакутск.

Сликите надолу се од Ојмјакон

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот