Како се прават секс кукли? (NSFW)

Сте поминале бессони ноќи неможејќи да најдете одговор на прашањето како се прават секс кукли? Срам ви е да прашате некого да не испаднете глупави мислејќи дека сите знаат како се прават секс кукли, а само вие не? Овде е крајот на вашето лутање! Видеото го објаснува техничкотехнолошкиот процес на правење на секс кукли, па ако ве интересира еве како се прават...

Што кажува за тебе твојата тетоважа

И каде си сега според тетоважата

15 причини зошто Таравари си заминува од министерството за здравство

#ЧаоТаравари

Есенски моден водич за луѓе кои земаат помалку од 250 евра плата

Напишан од човек кој зема помалку од 250 евра плата

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот