Како да нацртате различни животинчиња од само квадрат, триаголник и круг

Не знаете да цртате? Вероватно не, но затоа е тука да ви помогне интернетот како да научите да цртате различни животинчиња од квадрат, триаголник и круг. Не верувате? Верувате, не е некоја голема работа. А еве и како...

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот