Како Босанец преминува граница

Креативноста на Босанците за преминување граница, штотуку се надмина сама себе. Дали е успешен или не подвигот, проценете сами: 

Може да ве интересира, но и не мора: Босанско решение за дупките на патот.

*Клик на фотографијата за поголема верија.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот