Како би изгледале приказните на Дизни ако во нив имаше полиција

Во светот на Дизни не постојат полицајци па затоа можеш да одиш и да бакнуваш заспани девојки надевајќи се заспаната убавица. Но како тие приказни би изгледале ако во приказните на Дизни постоеше МВР? Еве баш вака...

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот