Искрена надгробна плоча

Обично за покојникот се зборува се најдобро, но никој нема ништо кажано за тоа како треба да однесуваме кон неговата надгробна плоча. Ова е еден изблик на искреност на четири среќни души...

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот