Инфлацијата на 90-тите преку една слика

Инфлацијата на 90-тите прикажана само преку една слика - цената на весникот Политика во четири последователни денови.

*Клик на фотографијата за поголема верзија

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот