ИКЕА за мачиња и кучиња, оти залужуваат да живеат подобро

ИКЕА отвара нови видови на продавници во кои ќе има само мебел за кучиња и мачиња затоа што очигледно им е потребен посебен мебел. ИКЕА за почеток овој мебел ќе го лансира во САД, Канада, Јапонија и Франција, а се очекува во 2018-та да го има насекаде па ќе можете да го купите и од Солун и да лапате лајкови на Инстаграм додека кучето спие во неговата фотеља.

16 наслови од македонските портали кои ги очекуваме за дождот

Уште во далечната 1973-та Баба Ванѓа предвиде дека ако не носиш чадор за време на дожд ќе накиснеш

26 фрази за да уништиш слава или именден

Ако не си ти ќе е некој друг

16 позитивни страни од враќањето на евтината струја

Пишувано на скапа струја

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот