Хикеа: Ако Икеа мебелот го составувате под дејство на психоактивни супстанци

Не правете го ова дома, пред се, затоа што има луѓе кои тоа го направија, така што вие не морате. Монтирањето мебел знае да биде комплицирана работа и покрај внимателно и детално напишаните упатства. А кога на оа ќе се додадат дроги...Не мора да замислувате, погледнете ги видеата.

Јутјуб каналот Хикеа Продукција ги документира луѓето кои под дејство на различни дроги го составуват мебелот на Икеа. Целта уште не знаеме која е, освен да се покаже дека е потешко, но секако е забавно да се гледа.

 

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот